Raak breidt klantenportfolio en marketingteam uit

Budgets / News / People

Het Belgische full-service inbound en marketing automation bureau Raak zet zijn groei van de voorgaande jaren verder. Dat gebeurt door een combinatie van organische groei op eigen klanten en toevoeging van nieuwe klanten. Om deze groei in goede banen te leiden, versterkte Raak zijn team nog voor de coronacrisis met vier digital marketeers.

Nieuwe klanten

Het bureau zal voortaan campagnes en marketing automation projecten van onder andere MediaMarkt, IDEWE en Collect&Go mee uitdenken en ondersteunen. Zo geeft MediaMarkt zijn recurrente e-mailmarketing en ad hoc campagnes rond toptopicals in handen van Raak. De bestaande marketingflows worden via automation geoptimaliseerd en er worden samen nieuwe marketi ng automation trajecten uitgetekend. Collect&Go doet dan weer een beroep op het bureau om de beschikbare data efficiënter in te zetten op hun digitale marketingkanalen. 

“We zijn erg blij dat we het vertrouwen krijgen van nieuwe en bestaande klanten, en kijken er dan ook naar uit om in 2020 samen mooie campagnes te maken met sterke resultaten. Deze groei versterkt ook ons geloof dat merken meer en meer op zoek zijn om hun bestaande en nieuwe data actief te combineren met content, om zo vooropgestelde doelstellingen te halen,” zegt Tim Karpisek, managing director van Raak. 

Nieuwe gezichten

Om deze projecten vlekkeloos te kunnen uitrollen geeft Raak zichzelf een nieuwe injectie marketingtalent. Het team is onlangs uitgebreid met vier digital marketeers. Marlies Mees verdiende haar sporen bij reclamebureau deBottomLine. Charlotte Vermeulen komt van Minds & More, service provider in sales, marketing en change management. Cedric Van Gaever versterkt het team met de knowhow die hij opdeed bij The Reference. En last but not least komt Pieterjan Decoster als e-mail en automation specialist over van TBWA