Rachid Lamrabat richt blik op nieuwe consument

etnomarketing-lamrabat

Communication / Marketing / News

Rachid Lamrabat

Vandaag verschijnt het boek ‘Etnomarketing, het vertrouwen van de nieuwe consument’ van etnomarketeer Rachid Lamrabat. Daarin heeft hij het over de migratieachtergrond van consumenten, een evolutie niet genegeerd mag worden, aangezien vorig jaar één op 5 consumenten van vreemde origine was. Maar hoewel zij een koopkrachtige doelgroep vormen, zijn er nog steeds veel bedrijven en organisaties blind voor de opportuniteiten die deze nieuwe consumenten bieden. In dit boek ontdekt u de leefwereld van de nieuwe consumenten, wat ze kunnen betekenen voor uw bedrijf en hoe u ze kan bereiken.

Met ‘Etnomarketing, het vertrouwen van de nieuwe consument’ richt Lamrabat zich tot bedrijfsleiders, academici en politici die de langetermijnstrategie uittekenen voor hun organisatie. Tot de marketeers die deze maatschappij mee vorm willen geven en tot de nieuwsgierigen die durven dromen van een betere wereld.

Etnomarketing

Meer weten? ‘Etnomarketing, het vertrouwen van de nieuwe consument’ is verkrijgbaar vanaf vandaag 26 januari voor € 29,99.