Racin viert verjaardag met uitdagingen

Communication / News

amelie putmans2018 is goed uit de startblokken geschoten voor Racin Communications, dat deze maand zijn vierde verjaardag viert. Er werd een contract voor één jaar getekend met de vzw bMediation. Die promoot en organiseert basisopleidingen en specifieke opleidingen voor wie bemiddelaar in burgerlijke zaken en handelszaken wil worden. Amélie Putmans wordt er communication & projects manager" om de promotie daarvan op te volgen, om van bMediation dé referentie ter zake in België te maken en om de interne organisatie van de vzw te optimaliseren.

Een tweede contract, eveneens voor een jaar, werd gesloten met de Belgium Watch Company, verdeler van de horlogemerken Daniel Wellington, Michel Herbelin, William L, Briston en armbanden van Tom Hope, en voor het derde opeenvolgende jaar vertrouwt het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola op de diensten van Racin.amelie putmans
Naast die behoorlijk gevulde agenda werkt Racin Communications sinds het begin van zijn bestaan met een ander persrelatieagentschap samen voor culturele projecten, sport- en ondernemersprojecten. "In 2017 schakelde ik naar de hoogste versnelling, ik heb de smaak van het ondernemen te pakken en wil heel wat uitdagingen tot een goed einde brengen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik ben trots op het parcours dat ik sinds de start heb afgelegd en weet dat ik de komende jaren nog heel wat te verwezenlijken heb," aldus Amélie Putmans.