Radio 2 en Bonka Circus organiseren work-outs uit de eighties

Crea / News

De tweede week van de paasvakantie staat bij Radio 2 in het teken van de Klassiekers van de Jaren ’80. De hele week lang draait de zender de favoriete 80’s-hits van het publiek. Maar in tijden van corona gaat de zender nog een stapje verder: samen met Sarah Bossuwé organiseren ze een dagelijkse 80’s work-out (10 min) live op Radio 2, in de Radio 2-app en op Eén.

“Als er een periode doorspekt is van iconische dansmoves dan zijn het the eighties wel”, vertelt Jesse Vanophalvens, creatief directeur bij Bonka Circus. “Dat bracht ons meteen op het idee om iedereen in deze corona-tijden aan het dansen te zetten met een dagelijkse 80’s work-out. De heel week zullen bekende 80’s-moves de revue passeren,” besluit de creatief directeur van het Leuvense bureau.

De hele week zullen de 80’s-moves centraal staan in de oproep om te stemmen op uw favoriete 80’s-Hits. Dat kan op https://stem.radio2.be/klassiekers-van-de-jaren-80. Op zaterdag 18 april zenden Siska Schoeters en Peter Verhulst de Top 80 van de Jaren ’80 uit.

Credits
Klant: VRT – Radio 2
Klant contact: Rino Ver Eecke, Niko Reynaert, Ilse De Roeck
Creatief Directeur: Vinne Jansen, Jesse Vanophalvens
Creatives: Lenie Dankers, Amber Fripon
Account managers: Raisa Vanvoorden, Wim Michiels
Instructrice: Sarah Bossuwé