Raygun wordt deze zomer een four-day-workweek company

Communication / News

Vanaf 1 juli, 8 weken lang, zal vrijdag een extra rustdag zijn bij Raygun. Het hele team zal dus kunnen genieten van langere weekends. "Het vraagt moed om nee te zeggen in een cultuur waar hard werken de norm is," zeggen Peter Baert en Liesbeth Demolder. "Veel bedrijven waaronder Nike, Microsoft Japan en Unilever New Zealand, geven het goede voorbeeld en geven hun team extra ruimte en dat gevoel willen we ook in onze bedrijfscultuur."
 
In de eerste plaats hopen Peter Baert en Liesbeth Demolder hun werknemers te motiveren. Vandaag is vrijheid een grotere motivator dan een company car of ‘free granola’.  Daarnaast willen ze hiermee ook een gezonde work-life balans stimuleren. 
Meer tijd dus voor zichzelf, voor familie of vrienden. Productie is pittig. Bedrijven zoals Raygun spelen heel kort op de bal. Flexibiliteit en een snelle service zijn part of the job. Via die vrije vrijdagen geeft het bedrijf ook iets terug: "We zijn er zeker van dat de producties optimaal zullen verlopen  in de 4-dagen week deze zomer.  En hopelijk kunnen we inspireren zodat onze klanten ook een extra dag kunnen genieten: van hun passie, familie, liefde of wat hen ook brengt op een extra vrije dag."