RCA en BelOrta serveren de allereerste écht Belgische spaghetti

Crea / News

Wie aan pasta denkt, denkt automatisch aan Italië. Aan zuiderse ingrediënten en pure smaken. Nochtans zal elke nonna blozen als ze de topkwaliteit proeft van de Belgische tomaten van BelOrta. Reden genoeg voor RCA om een unieke samenwerking uit haar koksmuts te toveren.

Een échte Belgische spaghetti met vers geoogste BelOrta tomaten van hier, dat was voor RCA het uitgangspunt. Daarom sloegen ze de handen in elkaar met Mister Spaghetti, een Belgisch restaurantconcept met anders-dan-andere spaghettigerechten op de kaart.

Voor zijn nieuwe spaghettigerecht vertrok Mister Spaghetti van de intense smaak van BelOrta tros- en kerstomaten. “In fijne stukjes gesneden komen deze smaakvolle tomaten helemaal tot hun recht,” glimlachen Veerle Jacobs en Samuel Van Opdenbosch, de drijvende krachten achter de restaurantgroep. “Dat verbaast me niet,” zegt Glenn Sebregts van BelOrta. “De smaak en kwaliteit van onze Belgische tomaten wordt geroemd tot ver in het buitenland, ook in de zuiderse landen.”

Vanaf 8 juni kan je de spaghetti BelOnaise proeven in de zes Mister Spaghetti vestigingen in Antwerpen, Aalst, Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare. Roer je liever zelf in de potten? Dan vind je het recept op verbazendplezant.be/nl/belonaise. RCA bedacht niet enkel het concept, maar doet ons ook watertanden met een hele waaier aan campagnemateriaal (onder andere affichage, POS en een social luik). Een pr-campagne brengt het geheel op smaak.