De eerste oogst Zeeuwse mosselen werd in Yerseke opgevist en bengelde wat later aan een drone richting Zeebrugge, met als eindbestemming het nieuwe pop-uprestaurant Moules Frites van Sergio Herman en Syrco Bakker. Daarmee is het nieuwe seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen officieel afgetrapt. Een beloftevol seizoen, want volgens kenners is de kwaliteit uitzonderlijk goed. En in navolging van België heeft Nederland sinds de start van het seizoen ook zijn eerste mosselautomaat. Liefhebber Johan Boskamp haalde de eerste portie uit de muur (tot hilariteit in Villa Sporza).
Mosselen en de zomer: een traditie. Al evenzeer een traditie: RCA die in opdracht van Nederlands Mosselbureau het hele gebeuren in goede banen leidde. RCA Newsroom stond in voor de gehele persbegeleiding.
PROJECTMANAGER PR & COMMUNICATIE - NANS
OVER WITH LOVE NANS* With Love Nans* is een creatief communicatie- en PR-agency […]
Account Manager - Mediamixer
Word jij de brug tussen creativiteit, strategie en media? Bij MediaMixer zoeken we […]
Strategic Planner - Mediamixer
Wat we zoeken? Een strateeg met een scherpe geest, een neus voor trends […]
Strategic Director - Wavemakers
Welkom bij Wavemakers Bij Wavemakers hebben we een passie voor baanbrekende PR en […]