Red Pepper Media lanceert Talking Fish

Communication / News

talking_fishHet audiovisuele productiehuis Red Pepper Media lanceert ‘Talking Fish’. Talking Fish is een productiestudio gespecialiseerd in zogenaamde 'geanimeerde uitlegvideo’s' of “animated explainer videos”. Hiermee wil het bedrijf tegemoet komen aan de steeds stijgende vraag naar dit type video’s tegen een prijs die een stuk lager ligt dan doorgaans.

Bram Vanderlinden, managing director: “Uit een representatief marktonderzoek dat we gedaan hebben, stellen we vast dat heel wat bedrijven en organisaties graag een geanimeerde uitlegvideo willen laten maken, maar toch wel wat afgeschrikt zijn door
het vrij hoge budget dat hier doorgaans bijhoort. We hebben nu een productiemethode en workflow ontwikkeld die het mogelijk maakt om dit type video tegen een veel lagere prijs dan gebruikelijk aan te bieden. Heel simpel, 2850 euro voor 60 seconden. Dit omvat een goed geschreven script, een uitgewerkt storyboard, een kwalitatieve animatie, een professionele voice over en een knappe audioafwerking.

De baseline: ‘animated explainer videos to boost your business’ is een duidelijk statement dat verwijst naar de kracht van dergelijke animatievideo’s: op een korte, krachtige en vooral duidelijke manier het verhaal van een bedrijf, product of dienst vertellen. Zowel start-ups als kleine en grote ondernemingen en organisaties kunnen bij Talking Fish terecht. Een professioneel team projectmanagers, copywriters en designers zorgt ervoor dat elk project van A tot Z opgevolgd en afgewerkt wordt.
red pepper media