Remant gaat in zee met Artcore Society

Crea / Design / News

artcore remant 6Remant is een expert in logistieke niches en al decennia een vaste waarde in de maritieme expeditie. Vanuit havenstad Antwerpen tekent de firma logistieke trajecten uit om klanten veilig en gezwind door het expeditietracé te loodsen. Voor hun digitale (r)evolutie bouwen de ‘Transport Architecten’ op de websitearchitecten van Artcore Society.
Voor Remant is disruptie geen bedreiging maar een kans. Het bedrijf blikt voortdurend vooruit, en verwelkomt technologische ontwikkelingen met open armen. Om de firma klaar te stomen voor de toekomst, ontfermde Artcore Society zich over de wireframing en ontwikkeling van de nieuwe website. En dat zowel voor Remant.be als Derudder.fr, de Franse forwardinggroep waarin Remant sinds 2015 participeert. De branding van de sites werd uitbesteed aan een externe partner - Branding Today uit Mechelen -, op basis van de wireframes van Artcore Society.
De tandem Remant-Artcore Society reed een gesmeerd parcours. De sites zien er niet alleen gelikt uit, ze zijn het ook: 100 procent futureproof, piekfijn afgestemd op de nieuwe branding én naadloos geïntegreerd met de bestaande tracking- en tracingsystemen. Remant is in de wolken over de realisatie. Marc Pirenne, lid van de bestuursraad van Remant Transport Architects: “Het team van Artcore Society bouwde een geavanceerde website met de nieuwste technologische snufjes. Het project liep vlotjes over de hele lijn: van brainstorming tot go-live. Een geslaagde samenwerking waarvan wij en onze bezoekers de vruchten plukken.”remant artcore 5

Rust Remant nu op zijn lauweren? Ab-so-luut niet, zegt men er: binnenkort schiet er al een ander project uit de startblokken: de vernieuwing van de tracking- en tracingsystemen. Bij Artcore Society lopen ze alvast warm voor de volgende digitale tour de force.