Remy Communication verwelkomt vier nieuwe juniors

News / People

Remy Communication uit Leuven, met klanten als Pur Natur, Lotus Bakeries, Disney Junior, Granini en Nelson Labs, blijft als communicatiebureau groeien en zet verder in op de toekomst van het bedrijf. Dit onder andere door niet één, niet twee, niet drie, maar vier nieuwe profielen aan te nemen. Opmerkelijk: Remy Communication kiest voor deze aanwervingen doelbewust voor juniors.

Met deze nieuwe aanwinsten krijgt zowel het digitale als het contentteam binnen het communicatiebureau extra handen om uit de mouwen te steken. Digital daredevils Heleen Kelber en Aurélie Demaeseneer zullen zich zeer concreet bezighouden met (de steeds vaker voorkomende) digitale projecten.

“Deze jonge garde groeide op met all things digital,” aldus coach online Hendrik-Jozef. “Voeg die experience samen met de kennis en wijsheid van senior profielen en je krijgt een win-win.” 

Ook het team influencer marketing groeit verder met Loren Carels als nieuwste aanwinst. Zij zal influencer campagnes opzetten, opvolgen en er steevast voor zorgen dat het juiste profiel aan de klant wordt gekoppeld.

Last but not least krijgt Remy Communication er een nieuwe allround marketeer bij. Van pr over copywriting tot het begeleiden van projecten: Orane Bellemans zal beide teams ondersteunen waar nodig.