ReputationTime conferentie komt naar Brussel

ReputationTime

Agenda / Media / News

ReputationTimeReputationTime (eerder bekend als ReputationWar) is een Europees evenement over de recentste uitdagingen van reputatiemanagement in het digitale tijdperk. ReputationTime doet nu voor het eerst Brussel aan. Met een publiek van ongeveer 300 marketing- en communicatieprofessionals, journalisten en influencers biedt ReputationTime gerenommeerde sprekers de kans om tijdens sessies van 20 minuten hun visie over het strategisch belang van bedrijfsreputatie te delen met de wereld. Een unieke kans om het sociale media-tijdperk beter te begrijpen door te gaan kijken naar het gedrag van de geconnecteerde samenleving.

De eerste editie werd in 2013 gelanceerd door Christophe Ginisty, voorzitter van de International Public Relations Association (IPRA). Daaruit bleek dat reputatiemanagement op sociale netwerken één van de grootste uitdagingen voor communicatieprofessionals vormt. Sinds de eerste editie vonden er nog drie edities plaats in Parijs (Frankrijk) en twee edities in Riga (Letland).

De eerste editie in Brussel wordt mede mogelijk gemaakt door Ketchum en zal plaatsvinden op vrijdag 27 januari 2017, met de steun Belgian Public Relations Consultants Association (BPRCA), 3C (netwerk van communicatieprofessionals), IABC (International Association of Business Communicators) en ACC (Association of Communication Companies).

De sociale media-revolutie heeft de geografische en culturele grenzen helemaal geherdefinieerd. Ons digitale tijdperk stelt universaliteit en de noodzaak om verbonden te zijn met specifieke locaties en cultuur fundamenteel in vraag. Tijdens ReputationTime Brussels zullen de sprekers de volgende vragen beantwoorden:

•             Wat zijn de nieuwe grenzen in het sociale media-tijdperk?

•             Globaal, lokaal of ‘glokaal’ – waar ligt het succes van reputatie en merken vandaag?

•             Hoe kunnen sociale netwerken geografische en culturele grenzen verleggen?

•             In hoeverre heeft lokale relevantie een positieve invloed op reputatie?

•             Kunnen locatie en cultuur een bron van inspiratie zijn?

Via deze link vind je meer informatie over de eerste bevestigde sprekers: http://www.reputationtime.com. Reserveren kan via deze link.