Rik De Nolf van CEO naar voorzitter Roularta

60 jaar ondernemen - Rik De Nolf intro beeld - pub8-2014

Media / News / People

60 jaar ondernemen - Rik De Nolf intro beeld - pub8-2014
(update 30.10 16.30 uur) Na de geruchten van gisteren en vandaag stuurde Roularta Media Group sneller dan verwacht een officieel bericht uit over de opvolging van Rik De Nolf als CEO van Roularta Media Group. Dat wordt, zoals bekend, Xavier Bouckaert, per 1 januari 2016. Rik De Nolf wordt voorzitter van de raad van bestuur in de plaats van baron Hugo Vandamme. Roularta dankt Hugo Vandamme voor zijn belangrijke inbreng tijdens zijn zeventien jaar bestuurderschap waarvan 12 als voorzitter van de raad. Hij wordt erevoorzitter van de groep.
XavierBouckaert
Xavier Bouckaert (40) is licentiaat in de rechten en notariaat (FUNDP/ KUL) en behaalde nadien nog een postgraduaat bedrijfskunde (EHSAL). Hij startte zijn loopbaan als notarieel jurist en kwam in dienst van Roularta in 2005 als bedrijfsjurist en later als group controller. Sinds 2009 is hij COO en directeur magazines. Hij wordt lid van de raad van bestuur als vaste vertegenwoordiger van Koinon Comm.VA.
 
Rik De Nolf wordt uitvoerend voorzitter van de groep en blijft op die manier verder actief en nauw betrokken bij de verdere expansie.