Rizon Parein brengt OFFF naar Antwerpen

offf vignette

Agenda / Design / News

offf vignetteMet het themajaar Born in Antwerp zet Stad Antwerpen dit jaar Antwerps creatief talent in de kijker. Vijf sleutelfiguren uit de Antwerpse creatieve sector ondersteunen het project. Onder hen 3D designer en graficus Rizon Parein, die design festival OFFF uit Barcelona naar zijn stad wou brengen. “Het festival in Barcelona heeft deuren geopend voor mij als jonge designer. Ik wou de energie die daar in de lucht hangt naar Antwerpen halen. We willen dat OFFF by night echt een gamechanger wordt voor jonge ondernemende designers in België,” aldus Parein.

Eind september kan je in Antwerpen drie dagen lang genieten van de crème de la crème uit de designwereld. Meer dan 20 wereldbefaamde creatievelingen schijnen tijdens inspirerende keynotes hun licht op het nieuwste binnen grafisch design, webdesign, motion design en kunst.
Born in Antwerp Curator Rizon Parein is ontzettend opgetogen over de line-up: “Met TyrsaCraig & Karl, Hort, Lernert & Sander en zoveel anderen hebben we echt een aantal kleppers kunnen strikken!” 
Lernert & Sander doet misschien niet meteen een belletje rinkelen maar zij bedachten de razend populaire clip Manon van De Jeugd van Tegenwoordig. Tyrsa is dan weer verantwoordelijk voor de tattoos van Zlatan Ibrahimovic in de indrukwekkende stunt voor het World Food program.
Offf 2016
Regisseur Kurt De Leijer en DJ Lefto stellen op hun beurt hun nieuwe documentaire reeks voor Canvas voor in première. Ook Michael Spoljaric, de creative director brand design van Nike global, komt er spreken. 
Offf by Night