Rockstar en 180Amsterdam vieren hardwerkende go-getters

Crea / News / Retail

Het merk van energiedranken Rockstar wakkert het enthousiasme van zijn consumenten opnieuw aan met een nieuwe look en stijl. Daarnaast lanceert het ook zijn nieuw internationaal platform ‘Life is Your Stage’. Dit is de eerste grote internationale inspanning van Rockstar sinds de overname door PepsiCo in 2020, die zorgde voor een versnelling van de uitbreiding van Rockstar naar nieuwe markten, met de ambitie om de geografische voetafdruk in de komende drie jaar meer dan te verdubbelen.

‘Life is Your Stage’ start met een video, van de hand van creatief bureau 180Amsterdam, die de moed en vastberadenheid viert van individuen die op een krachtige manier omgaan met de dagelijkse drukte, waaronder een bezorger. De films tonen de authentieke verhalen van enkele go-getters die hun harde werk, passie, vooruitgang en de sleutels voor hun succes delen.

“We zijn verheugd om officieel de herlancering van de Rockstar Energy Drink in de kijker te kunnen zetten, waarbij we een antwoord bieden op de toenemende vraag van onze klanten naar functionele dranken,” vertelt Mark Kirkham, vice president en general manager, sports, energy & juice, global beverages bij PepsiCo. Energiedranken kennen wereldwijd een snelle groei - waardoor de vernieuwing van ons merk hoognodig was. Met deze wereldwijde campagne willen we herdefiniëren hoe onze klanten Rockstar Energy Drink zien en vieren we alle hardwerkende, gepassioneerde go-getters die hun ambities willen nastreven.”

Op basis van inzichten die Rockstar haalde uit gesprekken met meer dan 3.000 consumenten wereldwijd richt deze internationale campagne zich op een lokaal genuanceerd publiek, met meer dan 70 varianten op de reclamespots en andere content die werd ontwikkeld voor meer dan 30 markten wereldwijd. De geïntegreerde inspanningen zullen worden gedeeld via talrijke kanalen, waaronder abri’s, digitale kanalen, sociale media en in de verkooppunten.

De nieuwe visuele identiteit werd intern ontwikkeld door het Global Design Team van PepsiCo en heeft geresulteerd tot een moderne verpakking met een kleurenpalet in metallic goud en zwart.

Credits

Creative agency: 180Amsterdam 
Creative Team: Kalle Hellzen, Sander Litjens, Emil Cholich
Producer: Candice Brouwer
Director: Sharif Abdel Mawla, Bonkers