Roularta en Karabas samen aan tafel

Agenda / Media / News

Vrienden Van De SmaakRoularta Media Group en het Limburgse communicatiebedrijf Karabas bundelen hun ervaring en organiseren samen vanaf 1 april 2017 diners voor particulieren en bedrijven in het kader van het concept "Vrienden van de Smaak powered by Knack Weekend". De eerste editie vindt op vrijdag 19 mei plaats in Oost-Vlaanderen, op de authentieke site van Fruitbedrijf Cocquyt in Meigem-Deinze met topchef Broes Tavernier.

Het concept van Vrienden van de Smaak belooft een ervaring te worden met exclusieve dinerbelevingen aan één lange tafel op unieke plekjes in heel België. Tussen de fruitbomen, in kloostertuinen, op het strand en zelfs met uitzicht op het mooiste panorama van Vlaanderen. Telkens een andere topchef laat de gemiddeld zeventig disgenoten genieten van een verrassend vijfgangen-sharing-diner met lokale producten.

Roularta Media Group en Karabas Communication zullen samen het concept verder ontwikkelen, meer naamsbekendheid geven en onder het kwaliteitslabel Knack Weekend verder laten groeien. Met dat nieuwe initiatief breidt Roularta Media Group haar 360°-strategie verder uit en versterkt Knack Weekend zijn positie in het gastronomische segment.

Daarnaast organiseert Roularta Media Group gerenommeerde evenementen als de Trends Manager van het Jaar, de Trends CFO van het Jaar, de Best Dressed Man, de DataNews Award, de Trends Gazellen, de Trends Summer University, de beurzen Ondernemen/Entreprendre en de Open Bedrijvendag. Vrienden van de Smaak powered by Knack Weekend vult deze portefeuille perfect aan en verstevigt het marktleiderschap van Roularta in de lifestylecommunity.

Het communicatiebureau Karabas werd opgericht door Didier Bastiaens, die met Puur Smaak vzw en Vrienden van de Smaak zijn passie voor authenticiteit en lokale gastronomie vormgeeft. Karabas Communication begeleidt bedrijven en kmo’s bij hun marketingcommunicatie: van conceptcreatie, via mediacampagnes en online marketing tot events en experience marketing. De samenwerking met Roularta Media Group geeft Vrienden van de Smaak een nieuw elan.