Roularta fietst door West-Vlaanderen

fietsen-Roularta

Crea / News

fietsen-RoulartaNaar aanleiding van de grondige herziening van het West-Vlaamse fietsnetwerk brengt Westtoer, in samenwerking met Roularta Custom Media, het magazine Fietsen in West- Vlaanderen uit, dat elke West-Vlaming op 23 maart 2016 in de bus zal vinden. Het magazine wil de West-Vlamingen inspireren en informeren over het vernieuwde fietsnetwerk in hun provincie.

Het fietsnetwerk in West-Vlaanderen bestaat ondertussen tien jaar en was toe aan enkele noodzakelijke aanpassingen. Het bestaande fietsnetwerk werd maar liefst uitgebreid met 600 extra kilometer en tal van nieuwe bruggen, fietstunnels, heraangelegde jaagpaden en enkele natuurgebieden en provinciedomeinen werden in het vernieuwde fietsnetwerk opgenomen. Verder kreeg elke paal een QR-code die linkt naar een mobiele website met info over fietsherstellers, cafés en hoevewinkels onderweg. En ook de informatie op de borden is nu beter zichtbaar door dikkere pijlen en meer contrast in de kleuren.

Fietsen in West-Vlaanderen biedt de lezer een overzicht van alle wijzigingen aan het fietsnetwerk, brengt interviews met bekende Vlamingen uit elk van de vier West-Vlaamse regio’s en reikt de lezer per regio ook twee kant-en-klare suggestiefietsroutes aan. Het magazine verschijnt op 23 maart 2016 en wordt bus aan bus verdeeld in heel West-Vlaanderen. Het magazine telt 40 pagina’s en wordt gedrukt op een oplage van 620.000 exemplaren.