RTB House opent nieuw kantoor in Brussel

Communication / News

RTB House, leverancier van marketingoplossingen voor merken over de hele wereld, is bezig met verdere ontwikkelingen voor de Benelux regio. Om zijn groei te ondersteunen, vergroot de onderneming zijn aanwezigheid met een nieuw kantoor in Brussel. Bovendien zijn de wervingsprocedures in volle gang en wil het zijn team op korte termijn verder uitbreiden.

Gordon Plomp is aangesteld als sales director. Begin april 2020 trad hij in dienst bij RTB House, met meer dan vijftien jaar ervaring in digital marketing. Daarvoor werkte hij voor bedrijven als Google (Doubleclick), Omniture (nu Adobe), IgnitionOne en TradeTracker. Gordon heeft een grote kennis van programmatic-, retargeting- en performancemarketing. In zijn nieuwe rol versterkt Gordon het sales management in de Benelux. Zijn standplaats is België. “De Beneluxmarkt heeft een levendige marketingcommunity met een grote verscheidenheid aan bureaus, klanten en platforms,” aldus Gordon. “Ik verheug me erop deel uit te maken van die community en samen met het team te werken aan onze state-of-the-art technologieën en de aanwezigheid van RTB House op de markt verder te vergroten.”

Als reactie op de dynamische groei van het bedrijf hebben drie experts onlangs nieuwe strategische bevoegdheden gekregen. Ibragim Goesjenov is gepromoveerd tot team lead account management bij RTB House Benelux. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van strategische relaties met bestaande klanten. Hij richt zich daarbij op het verder uitbreiden van het lokale accountmanagementteam om voor structurele groei op de markt te zorgen. Goesjenov kwam in februari 2019 in dienst bij RTB House Benelux en heeft ervaring in accountmanagement, performancegerichte advertising en teamleiderschap.

Daarnaast is in het vierde kwartaal van 2019 Tomasz Hada benoemd tot de nieuwe business development director voor de DACH-regio en de Benelux. Sindsdien is hij verantwoordelijk voor de planning en implementatie van de zakelijke activiteiten van RTB House in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Voordat hij in dienst trad bij RTB House deed hij ervaring op bij bedrijven als McKinsey & Company.

Verder heeft RTB House Johan Aartsen benoemd tot sales director Benelux. Hij is verantwoordelijk voor de sales in de regio. Hij trad in oktober 2019 bij RTB House in dienst, na werkzaam te zijn geweest als senior field sales manager bij Telegraaf Media Groep, als head of sales bij een programmatic agency en als new business development manager bij Platform161. Johan heeft ervaring in het adviseren van klanten uit verschillende sectoren op het gebied van digitale strategieën, organisatie en operational excellence.

“RTB House laat jaar na jaar grote groei zien. Het team van experts is ongetwijfeld de drijfveer van ons bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat de onlangs doorgevoerde strategische, structurele ontwikkelingen bijdragen aan het behouden en vergroten van ons marktvoordeel en onze sterke businesspositie,” zegt Tomasz Hada.

RTB House heeft recent ook zijn portfolio uitgebreid om bredere marketingoplossingen te kunnen aanbieden in alle mondiale regio’s die het bedient voor klanten als Adidas, Sephora, OLX en O2. De onlangs geopende vestiging in Brussel is gevestigd in Belmont Court van WeWork, een innovatieve kantoorruimte met flexibele werkplekken.