RTL sluit strategische deal met Eleven Sports

Voetbal Eleven

Media / News

Eleven illustration

Vanaf 11 september kunnen de kijkers van Club RTL genieten van het voetbal uit de Italiaanse eerste klasse, de Serie A. Eleven Sports voorziet Club RTL in 36 live wedstrijden met Franstalige commentaar. Ook het Highlight magazine van Eleven Sports wordt opgenomen in het programmaschema. De wedstrijden zullen meestal op zondagnamiddag live te zien zijn bij RTL. Het Highlight Magazine van Eleven Sports, ELEVEN UNITED, dat wekelijkse hoogtepunten bevat uit LaLiga, Ligue 1 en de Serie A wordt vanaf 12 september iedere maandagavond uitgezonden. Eleven Sports vervolledigt zo het sportieve gamma van RTL België, dat al bestond uit de Champions League, de Europa League en de Crocky Cup.

Laurent Haulotte, Head Of News and Sports van RTL België, is verheugd over het partnership: “Gedurende de laatste jaren heeft RTL haar sportief aanbod verhoogd, zeker voor voetbal. Deze overeenkomst omhelst meer dan 100 voetbalwedstrijden die uitgezonden zullen worden tijdens het seizoen 2016-2017 op Club RTL. Dit is uitzonderlijk voor een kanaal van algemeen belang. Voor de voetbalfans is het dé kans om mythische ploegen zoals Juventus, Roma en Napels te volgen - waar spelers zoals Radja Nainggolan en Thomas Vermaelen (AS Roma), Dries Mertens (Naples) en Jordan Lukaku (SS Lazioà te bewonderen zijn. Meer dan ooit wordt Club RTL de referentie voor het nationaal en internationaal voetbal." Anouk Mertens, Managing Director van Eleven Sports Network België, is al even enthousiast: ""Wij hechten veel waarde aan dit partnership. Het stelt Eleven Sports in staat zichtbaarder te worden voor sportliefhebbers in België en Luxemburg. De Serie A is een van de meest prestigieuze competities ter wereld." 

Voetbal Eleven

Abonnees van Eleven Sports Network kunnen in België en Luxemburg genieten van live en exclusief competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Franse Ligue 1, de Braziliaanse Série A, de Schotse Professional Football League, de kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland, maar ook van wedstrijden uit de NBA, Velux EHF Champions League handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld - en dit op de twee kanalen Eleven en Eleven Sports.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te zien via VOO, Proximus TV, Telenet, SFR en Orange,en staan nu voor elke sportfan over het hele land online op deze link. De app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.