Sabato pakt uit met nieuwe Vermeer

Media / News

Sabato luxe 2017Vandaag in uw brievenbus of in de perswinkel: de vierde editie van Sabato Dit is Luxe. Een 204 pagina's tellend nummer "boordevol stijlvolle geschenkinspiraties, elegante modetrends en gastronomische ideeën" met exclusieve look & feel: stijlvolle lay-out, rechte rug en speciaal ontworpen cover een heuse must have.

Deze Sabato geniet daarenboven elk jaar ook van een uitgekiende extra distributie: 300 CEO’s krijgen op zaterdag 18 november Sabato Dit is Luxe persoonlijk bij hen thuis overhandigd. Al deze elementen maken deze Sabato tot een echt recordnummer zowel op vlak van oplage, als aantal deelnemende advertenties.

De redactie is dan ook op zoek gegaan naar inspirerende trends en boeiende verhalen. De Nederlandse fotografe Justine Tjallinks, ook wel de nieuwe Vermeer genoemd, maar dan met camera, onthult in primeur haar nieuwste werk. Topchocolatier Pierre Marcolini neemt ons mee naar Uruçuca, in het hart van het Braziliaanse evenaarswoud. Sabato Dit is Luxe laat de lezers wegdromen bij het eenzaamste kerkje van de Andes en exclusieve geheime hotelkamers.