Samen voor meer jobtimisme met Tempo-Team en Amphion

Crea / News

Wat als iedereen met een flinke dosis werkplezier aan de slag zou zijn? En neen, dat betekent niet dat iedereen uit z’n bed springt en al fluitend naar het werk gaat. Met een positieve blik op werk en een vleugje knaldrang, geraak je al een heel eind op weg. Een utopie zegt u? HR-dienstverlener Tempo-Team zegt: “Challenge accepted”! “Samen voor meer jobtimisme (een speelse samentrekking van “job” en “optimisme”, nvdr)” is het antwoord van Amphion en Tempo-Team. Een oproep aan iedereen om bij Team Jobtimist te komen. 

Via de jobtimisme test op jobtimisme.be kom je te weten welk type jobtimist je bent om vervolgens a.h.v. korte challenges en gepersonaliseerde tips & tricks een nog betere jobtimist te worden en misschien ook wel een toffe job te scoren. En omdat jobtimisme een serieuze zaak is, werd de test gebaseerd op de inzichten uit het jaarlijks RED Report onderzoek van Tempo-Team, opgesteld in samenwerking met Prof. Anja Van den Broeck, arbeidsmotivatie-experte aan de KU Leuven. Meer jobtimisten op de werkvloer betekent meer werkplezier, meer veerkracht, minder absenteïsme, hogere retentie… Kortom een win-win voor werknemers én werkgevers. 

De radio, video, affiches en online ads brachten op korte tijd al meer dan 5.500 gemotiveerde jobtimisten naar het platform. En u, hoe jobtimistisch bent u al?