Samsung is Creative Marketer of the Year

Younghee Lee

Awards / Marketing / News / People

Younghee Lee

De organisatoren van het Cannes Lions International Festival of Creativity alias de Cannes Lions roepen Samsung Electronics uit tot Creative Marketer of the Year. Afgelopen jaar alleen al won Samsung 27 Lions. In de hele geschiedenis van het festival haalde Samsung met werk uit 17 landen 74 Lions in totaal binnen.

Samsung erkent de impact van consumenten op de levens van consumenten en heeft zijn marketingbenadering daarom totaal consumer-centric gemaakt. Het spitst zich met zijn producten toe op de verrijking van het leven van consumenten onder het motto Meaningful Progress to Enrich Consumers' Lives'. Dat leverde wereldwijd opmerkelijk creatieve campagnes op, zoals ‘Oscar Selfie’, ‘Every Day is Day One’ en ‘Safety Truck’, die alle drie in de prijzen vielen op de Cannes Lions. De campagne ‘Look at Me’ won alleen al vijf Lions in de editie van 2015.

Younghee Lee, executive vice president of global marketing, mobile communications business van Samsung Electronics, zal de prijs persoonlijk in ontvangst nemen tijdens een ceremonie op zaterdag 25 juni.