Sara De Vocht

New Kids in Town

sara de vocht

Je zou kunnen zeggen dat ik de communicatiewereld ben ingerold. Na mijn eerste jaar Grafisch Ontwerp succesvol te hebben afgerond, besloot ik dat de gezondheidsproblemen die de richting met zich meebracht het uiteindelijk niet waard waren om aan mijn tweede jaar te beginnen. En daar komt de richting Communicatiemanagement op de proppen. Nog steeds een creatieve insteek met de nodige portie stress, maar veel praktischer.

In 2014 ben ik dan af gestudeerd aan Erasmus- hogeschool in Brussel. Met een professionele bachelor in Communicatiemanagement op zak trok ik de ‘echte wereld’ in. Als onderdeel van mijn opleiding heb ik een stage gedaan in Londen, waar ik uiteindelijk drie jaar ben blijven plakken.

Begin 2017 keerde ik terug naar het moederschip en stapte ik als freelancer in zee met GMGroup, het bedrijf boven Newsmonkey. Daar heb ik mijn eerste stappen gezet in de wondere wereld van socialmediamanagement en copywriting. Na twee jaar was het dan tijd voor een nieuwe uitdaging. Voor een persoon met een zeer breed interesseveld biedt FamousGrey een perfect antwoord. Hoewel ik nog steeds een freelance social- mediamanager en copywriter ben, ben ik met zoveel meer bezig. De ene week stel ik contentplannen op en help ik mee met Facebook-advertenties. De andere week ben ik copywriter voor landingspagina’s, voice-overs en nieuwsbrieven. En de week daarna werk ik dan weer mee aan een pitch. Het is hier allesbehalve saai.