Seb De Roover naar Heaven Can Wait &KOO

SebDeRoover

News

HCW-&KOO_logo's
Seb De Roover, tot voor kort head of digital bij Publicis Brussel, vervoegt zich bij Koen Van Impe en Sven Luyten bij Heaven Can Wait &KOO. Seb De Roover wordt er creative partner en gaat er meebouwen aan een nieuw netwerk dat marketingservices voor adverteerders aanbiedt.
Seb De Roover maakt de overstap omdat hij gelooft dat er behoefte is aan vernieuwing in de manier waarop we creatieve ideeën koppelen aan technologie. Bovendien wil hij eigenlijk niet langer voor grote bureaus werken: "Het oude bureaumodel beantwoordt vandaag niet langer aan de specifieke behoeften van merken. Onze aanpak vertrekt vanuit de expertise en kennis van onze verschillende bedrijven die we samenbrengen in een gezamenlijk aanbod naar adverteerders."
SebDeRoover
Cronos is de grootste technologie-serviceprovider in België en startte onder andere in 2012 het Heaven Can Wait agency-ecosysteem op. Het netwerk versterkte zich al met vele mooie bedrijven waaronder Little Miss Robot, Monkeyshot, Peel, Farmboy, Supermachine, Walkie Talkie, Mirror Mirror en meer recent Wonderland, Knight Moves, Nocomputer en RauwCC in Rotterdam.