Serge Deben leidt Brusselse vestiging New Balls Please

Communication / News / People

Serge Deben

Serge Deben

Event agency New Balls Please hield zijn nieuwe vestiging in Brussel boven de doopvont. Nou ja, Brussel: vanuit thuisbasis Zaventem zal er actief gewerkt worden op de Brusselse en Waalse markt. Nieuwe collega Serge Deben zal de business development van New Balls Please voor zich nemen, in nauwe samenwerking met de collega’s in het Gentse hoofdkantoor. Serge Deben is geen onbekende voor het New Balls Please-team: tijdens zijn opdrachten als event consultant voor ING werkte hij al nauw met hen samen. Zijn uitgebreide ervaring, zowel aan klantzijde als in marketing- en eventementenbureaus, deed hij op bij onder andere Daimler, Alken Maes, Cointreau, Belfius, ING, Promo Sapiens en The Red Line. Serge Deben voegt zijn 25 jaar ervaring en zijn strategische visie toe aan het team om de ontwikkeling van New Balls Please te stimuleren. Verspreid over de twee locaties, werken beide afdelingen nauw samen als één perfect drietalig team, aan events in binnen- en buitenland. In het team van 15 event addicts heeft iedereen zijn specialisatie, zodat voor iedere klant de beste mensen kunnen worden ingezet.

Met de komst van Serge Deben breidt New Balls Please ook haar aanbod verder uit. Naast de drie pijlers Creative Events, Content Creation en Event Design voegt het agentschap ook Live Strategy toe aan haar aanbod. Zaakvoerder Michel Van Camp: “Een evenement maakt altijd deel uit van een groter geheel, van een marketing strategie of een communicatieplan. Het moet passen bij de bedrijfsboodschap van onze klant, dus het stroomlijnen van event projecten met hun strategische plannen, bedrijfsimago en corporate guidelines is een must. Ze spelen allen een rol in het maximaliseren van de resultaten.”

"Samen met de klant bepalen we de KPI's zodat we naar de gewenste ROI of ROE kunnen toewerken," vult Serge Deben aan. "We helpen bij het verpakken van hun boodschappen, het opmaken van content en het neerzetten van hun identiteit. Het ultieme doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren voor hun klanten of werknemers en om een live evenement te ontwikkelen dat hun brand awareness kan maximaliseren.”