Serviceplan verwelkomt Philippe Fass als nieuwe executive creative director

News / People

Bij Serviceplan Group gaan innovatie en creativiteit hand in hand. Om de uitdagingen van het volgende decennium aan te gaan, hebben ze nieuw talent aangetrokken: Philippe Fass (ex-Saatchi Londen en Happiness Brussel). Zijn missie: de belichaming van het in Duitsland ontstane ÜberCreativity-concept dat ondertussen internationaal gelauwerd werd.

Vanaf september zal Fass zich als executive creative director van het House of Communication, samen met global CCO Alex Schill en diens creative board, toeleggen op de versterking van de creatieve reputatie en haar uitstraling uitdragen in België.

Peter Vande Graveele, CEO, Serviceplan Group Belgium, zegt: “ÜberCreativity bouwt Best Brands. Creativiteit is en blijft de belangrijkste toegevoegde waarde van een reclamebureau. Natuurlijk wordt die vandaag versterkt door data en technologie, maar het is nog steeds creativiteit, gebaseerd op relevante inzichten, die de harten van consumenten zal raken. Met de versnelling van artificiële intelligentie zullen onze bureaus leiders nodig hebben die deze disciplines kunnen combineren. Van alle kandidaten die we onlangs hebben ontmoet voor de functie van Executive Creative Director, heeft Philippe ons het meest overtuigd. De ondernemersgeest van Serviceplan Group blijft talent aantrekken, en dat verheugt me.”