#SharingIsCaring of the week met Good Morning

Crea / News

"Eenmaal is geen maal: dit is geen communiqué om onszelf op te hemelen, wel een verzoek om te delen," zo berichtte ons Good Morning.  Een verzoek:

  • om deze mooie actie te delen die Dokters van de Wereld lanceren met de steun van het Good Morning agency
  • om deze oproep tot een gift te delen in het kader van het conflict in Oekraïne. Die giften maken het mogelijk om de noodzakelijke middelen tot bij de teams ter plaatse te brengen.

Er is, zo brengt het bureau in herinnering, een noodsituatie: de noden zijn immens. En Good Morning wenst het werk van Dokters van de Wereld te steunen door vrijwillig voor dit project te werken. Een heel klein gebaar in vergelijking met hen die zich elke dag volledig inzetten voor de veiligheid en gezondheid van anderen. "We hebben zichtbaarheidnodig op sociale media. De noden in Oekraïne en aan de grenzen van het land zijn immens. Vandaar het idee om een beroep te doen op bekende gezichten," zegt Alexandre Seron, Communication & Marketing Director bij Dokters van de Wereld België. "Het ontroert ons diep dat deze Bekende Belgenmee in ons verhaal stappen." Ruben Block, Axel Daeseleire, Francesca Vanthielen, Anouck Luyten, Olivia Borlée, Hilde Heijnen, Liesa Naert, Steve Geerts, Philippe Geluck, Kody, Lize Feryn, Jonathan Borlée, Bernard Yerlès, Ivan Pecnik, Maureen Louys: elk van hen is heel snel op de vraag ingegaan om een reële blijk van hun solidariteit te geven.

Doe mee aan de actie en download de video's hier endeel ze op jouw sociale netwerken.

En doe een gift, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen.