Shoppen, bier drinken en dansen op live muziek

Wild Jo Market

Agenda / News

Wild Jo Market

Tijdens de eerste editie van Wild Jo’s Market - op 13 en 14 februari - overspoelt jong talent de site aan Stadsbrouwerij De Koninck met een mengelmoes van mode, foodtrucks, vintage design, muziek, cocktails en kunst. Een hippe bazaar waar creativiteit en ondernemerschap klinken met een glas Wild Jo.

Wild Jo

 

Wild Jo’s Market wordt georganiseerd op een van de meest bruisende plekken van Antwerpen, maar ook het merendeel van de 75 standhouders die hun plaats al hebben gereserveerd komen uit de Koekenstad. Lokale artiesten en muzikanten zorgen voor live muziek, het Antwerpse breigoedlabel LN Knits warmt de markt op met zijn wollen kledij, de mannen van Cocktail Crush shaken heerlijke drankjes in hun originele ‘drinktruck’, Bastaard beschildert houten smartphone cases met de Antwerpse skyline en Parini slaat met zijn Arrogantwerpen-shirts en hoodies de nagel op de kop. Wild Jo’s Market is bovendien een initiatief van drie Antwerpse vrienden. Maxim Slootmaeckers, Mathias Theerens en Vincent Sluyts willen jonge ondernemers de kans geven om hun passie te tonen aan het grote publiek.

De bazaar deelt zijn locatie met Little Brewers Winter Garden, een winterse pop-up in de binnentuin van Stadsbrouwerij De Koninck. Het hele weekend serveert de winterbar verrassende fingerfood, vloeit het Bolleke rijkelijk uit de tapkraan en wordt Wild Jo uitgeschonken. Dat het blonde bier zijn naam leent aan de markt is niet toevallig. Deze zomer gingen de brouwers van De Koninck flink aan het experimenteren. Naast twee testbrouwsels Imperial Red Ale en Russian Imperial Stout leverde dat ook het ontembare speciaalbier van hoge gisting Wild Jo op.