Shots Awards 2021: Goud voor Angelo Cerisara (en Hamlet, Mutant en StuBru)

Awards / News

Hamlet heeft op 25 november op de Shots Awards in Londen met zijn regisseur Angelo Cerisara de felbegeerde international Gold Award gewonnen voor Best New Director voor de Mutant-campagne ‘Missed You Stranger’ voor StuBru.

‘Missed You Stranger’, zoals gezegd een creatie van Mutant, werd deze zomer gelanceerd om de heropening te vieren van de Belgische festival-scene. De drie 30-seconden spots belichten de toevallige ontmoetingen, de fysieke aanraking van een vreemde, de betekenisloze gesprekken, de geladen energie, de eenmalige afspraakjes voor één nacht en de ’won’t-matter-in-the-morning’-benadering die we allen zo lang hadden gemist. Regisseur Angelo Cerisara: "Deze belangrijke internationale prijs is voor mij een ongelooflijke mooie erkenning voor mijn werk als regisseur. Ik ben Hamlet bijzonder dankbaar om mijn creatieve keuzes steeds te blijven verdedigen en mij de mogelijkheden te geven om mijn talent verder te kunnen ontwikkelen.”

Executive Producer Ruben Goots: “Dit is een belangrijke erkenning voor het werk dat we met Hamlet iedere dag opnieuw hoog in het vaandel voeren: nieuw talent ontdekken, begeleiden en ondersteunen zodat we steeds opnieuw de bureaus en hun klanten kunnen verrassen met frisse en originele films. We zijn bijzonder gelukkig dat dit ook op internationaal niveau wordt erkend”  Meer info over de Shots Awards: https://shots.net/news/view/shots-awards-emea-2021-winners-announced

 

  • Geen artikel