SILK en Proximus luisteren naar De Waarmakers

Crea / Media / News

SILK lanceert samen met Proximus De Waarmakers, een vijfdelige podcastreeks. De afleveringen zijn te vinden op Start Like A Pro, het gratis online platform van Proximus dat startende zelfstandigen op weg helpt.

Om zelfstandigen te helpen met hun opstart ontwikkelde Proximus Start Like A Pro, een online platform waar starters terecht kunnen voor gratis advies, inspiratie, tools en tips. Sinds kort vind je er ook ‘De Waarmakers’, een podcastreeks over vijf duurzame start-ups met straffe ideeën én een sterke wil om ze waar te maken. Samen met host Mathijs F. Scheepers ontdekt de luisteraar hun do’s-and-don’ts, opkikkers, tegenslagen en aan- en afraders. SILK stond in voor de productie en verspreiding van de podcasts.

Het zijn de bezielers van Studio AMA, Ray, Kriket, Mic Mac Miniscule en Urban Harvest die tijdens vijf afleveringen telkens een ander aspect van ondernemen belichten. Hoe transformeer je jouw straf idee naar de realiteit? Hoe krijg je partners (met centen) aan boord? Hoe start je nu écht op? Waar ga jij jouw dienst of product verkopen en hoe breng je het aan de man? En tot slot, hoe ga je om met groei?

Vandaag staan er al twee podcasts online. De komende weken geven SILK en Proximus de nieuwe podcasts vrij. Luisteraars worden aangetrokken via een gericht mediaplan op social media en slimme bannering richting starters.

Credits

Client: Proximus Business
Client contacts: Aurélie Denayer, Kelly De Groote, Orane Debelder
Ecosystem: SILK
CD: Peter Ampe
Creative Team: Bart Van Goethem & Derek Brouwers
Copywriter: Bart Van Goethem
Client Service Director: Catherine De Block
Account Director: Audrey Semal
Account Manager: Aurélie Thollebeek
Head of Strategy: Jonathan Detavernier,
Strategy: Joeri Van Breedam & Sarah-Maria Luckx
Digital agency: Prophets
Development: Prophets
Digital Project Manager: Jeremy Demoor
Media Buying: Maxus
RTV-producer: Myriam Maes
Producer: Laetitia Lamotte
Soundstudio: Sonhouse
Concept & sound supervisor: Patrick Dooms