Er waait nog steeds een nieuwe wind door de wereld van alcoholvrije verfrissende dranken. Simone a Soif bewijst nu dat er telkens weer nieuwe smaken te ontdekken zijn door de eerste frisdrank voor te stellen op basis van hophydrolaat en zure kers. De frisse, zomerse smaak van de zure kers wordt benadrukt door de bitterheid van de hop met citrustoetsen.
Hop (Humulus lupulus) is een grote klimplant met kegelvormige bloemen die traditioneel worden gebruikt om bier te maken. Deze plant zorgt voor een zekere bitterheid met een citrustoets. Hophydrolaat staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen bij slaapproblemen of angststoornissen. Zure kersen (Prunus cerasus) zijn de vruchten van de zure kerselaar. Ze zijn de neefjes van de zachte kersen. Deze zoete, rode vruchten worden traditioneel gebruikt voor het maken van Kriek. Fruits, Plants & No Bullshit!
Responsable du développement commercial et marketing H/F - Réseau des Médias de proximité (FR)
APPEL A CANDIDATURES Le Réseau des Médias de proximité recrute un.e « Responsable […]
Corporate PR Account Manager Walkie Talkie
WALKIE TALKIE IS ON THE LOOKOUT FOR A CORPORATE PR ACCOUNT MANAGER WALKIE […]
Marketing and Admissions Director - The British School of Brussels
We’re looking for a Marketing & Admissions Director to join our amazing team at The […]
Customer Engagement Strategist - Christelijke Mutualiteit
Bedrijfsomschrijving Werken bij CM, is werken met goesting. Want bij CM heb je […]