Simone a Soif combineert zure kers met hop

Er waait nog steeds een nieuwe wind door de wereld van alcoholvrije verfrissende dranken. Simone a Soif bewijst nu dat er telkens weer nieuwe smaken te ontdekken zijn door de eerste frisdrank voor te stellen op basis van hophydrolaat en zure kers. De frisse, zomerse smaak van de zure kers wordt benadrukt door de bitterheid van de hop met citrustoetsen.
Hop (Humulus lupulus) is een grote klimplant met kegelvormige bloemen die traditioneel worden gebruikt om bier te maken. Deze plant zorgt voor een zekere bitterheid met een citrustoets. Hophydrolaat staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen bij slaapproblemen of angststoornissen. Zure kersen (Prunus cerasus) zijn de vruchten van de zure kerselaar. Ze zijn de neefjes van de zachte kersen. Deze zoete, rode vruchten worden traditioneel gebruikt voor het maken van Kriek. Fruits, Plants & No Bullshit!
PR account manager - Wavemakers
Welkom bij Wavemakers Bij Wavemakers hebben we een passie voor baanbrekende PR en […]
Hoofd Communicatie - UGent
Context Ben jij een ervaren communicatieprofessional met een strategische visie en sterke leiderschapskwaliteiten? […]
Responsable du développement commercial et marketing H/F - Réseau des Médias de proximité (FR)
APPEL A CANDIDATURES Le Réseau des Médias de proximité recrute un.e « Responsable […]
Corporate PR Account Manager Walkie Talkie
WALKIE TALKIE IS ON THE LOOKOUT FOR A CORPORATE PR ACCOUNT MANAGER WALKIE […]