Er waait nog steeds een nieuwe wind door de wereld van alcoholvrije verfrissende dranken. Simone a Soif bewijst nu dat er telkens weer nieuwe smaken te ontdekken zijn door de eerste frisdrank voor te stellen op basis van hophydrolaat en zure kers. De frisse, zomerse smaak van de zure kers wordt benadrukt door de bitterheid van de hop met citrustoetsen.
Hop (Humulus lupulus) is een grote klimplant met kegelvormige bloemen die traditioneel worden gebruikt om bier te maken. Deze plant zorgt voor een zekere bitterheid met een citrustoets. Hophydrolaat staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen bij slaapproblemen of angststoornissen. Zure kersen (Prunus cerasus) zijn de vruchten van de zure kerselaar. Ze zijn de neefjes van de zachte kersen. Deze zoete, rode vruchten worden traditioneel gebruikt voor het maken van Kriek. Fruits, Plants & No Bullshit!
PR/PA Manager - Recupel
Ben jij dé PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn? Wil […]
Head of Digital - Bridgeneers
We zoeken een ervaren digitaal specialist die bruggen kan bouwen tussen klanten en […]
Vacature Accountmanager Nationaal - Lijncom
Lijncom zoekt een dynamische professional voor de nationale verkoop van advertentieruimte op bussen, […]
Creative Director - Impuls Communicatie
Groeien, dat doen we samen. Met ons team, met onze klanten én met […]