Sofie Rutgeerts versterkt Raad van Bestuur CommPass

News / People

CommPass heeft er sinds de algemene vergadering van eind maart een nieuwe bestuurder bij: Sofie Rutgeerts. Zij vervangt Wout Dockx, die ontslagnemend bestuurder was. Sofie Rutgeerts is Manager TV en Digital Research bij CIM, Centrum voor Informatie over de Media.

Bernard Scheray werd herverkozen als bestuurder en verlengt ook zijn rol als penningmeester. Het dagelijkse bestuur van CommPass blijft in goede handen van Gino Baeck (voorzitter), Christine Van den Berghe (ondervoorzitter), Bernard Scheray (penningmeester), Frederic Jadinon (secretaris) en Ann Hoerée (directrice).

De Raad van Beheer bestaat uit twaalf beheerders. Naast de bovenvermelde bestuurders zijn ook Jos Van Campenhout (Outsight), Max Brouns (E-Frame), Bart Demeulenaere (Ads & Data), Bernard Cools (Space), Matthias Langenaeker (Publicis Groupe)en Anthony O’Donnell (Publicis Groupe)actief. Voorzitter Gino Baeck: “Het lijkt me een zeer geschikt moment om nogmaals Wout te bedanken voor de toegevoegde waarde die hij jaren geleverd heeft aan CommPass. We zouden zonder Wout niet gestaan hebben waar we vandaag staan. Ik wil eveneens ook Sofie feliciteren voor haar toetreding tot de Raad van Bestuur van CommPass. De komst van Sofie gaat ons helpen om de rijkdom van CIM op een dynamischere manier te demonstreren en te integreren in alles wat we doen om de lokale media specialisten slimmer en sterker te maken.”

“Zowel CommPass als CIM zetten zich elke dag in om kennis en knowhow toegankelijk te maken voor mediabedrijven en bureaus. De jarenlange synergie tussen CommPass en CIM hoop ik nu verder een duwtje te geven”, licht Sofie Rutgeerts toe. CommPass staat in voor educatie, inspiratie en connectie binnen de media- en advertentiesector. De missie van CommPass 'Empowering Media People' staat voor zich en voor iedereen die met media betrokken is. CommPass verdedigt geen belangenen brengt zijn missie tot leven via haar aanbod als Media Sessions, Media School, Knowledge center, AMMA-Awards en Club 33.