Sollicitanten springen voor Agristo

Crea / News

Agristo, Belgische wereldspeler in diepgevroren aardappelspecialiteiten zoekt op een wel heel originele manier nieuwe collega’s, met de hulp van d-artagnan uit Brugge. Het bedrijf biedt tijdens z’n jobdagen in Wielsbeke en Nazareth voor sollicitanten en alle Agristo medewerkers een gratis sky jump en air power aan. Anneke Vanfleteren, marketing & communication Manager: “Bij sky jump spring je aan een elastiek van een kraan en tijdens een sessie air power zweef je dankzij een grote ventilator boven de grond. Met deze actie willen we onze toekomstige medewerkers duidelijk maken dat de sprong naar een carrière bij Agristo uitdagend en leuk is.”
Het bedrijf telt vandaag meer dan 830 medewerkers en is nog op zoek naar nieuwe collega’s. Evelien Vermandere, HR director: “We blijven voortdurend groeien en zijn daarom steeds op zoek naar techniekers, operatoren en ploegchefs voor onze vestigingen in Wielsbeke en Nazareth, we maar hebben ook groepsvacatures binnen sales, aankoop en milieu die moeten ingevuld worden. We zijn er ons van bewust dat het vaak om knelpuntberoepen gaat. Dus doen we net dat tikkeltje meer om nieuwe mensen aan te trekken. Zeg nu zelf: het overkomt je niet iedere dag dat je een sollicitatiegesprek afsluit met sky jumpen van een kraan of zweven op een veilige hoogte boven de grond in de air power.”
Enkele maanden geleden lanceerden Agristo en d-artagnan met ‘Potatoholics’ al een originele campagne om nieuwe mensen aan te trekken. Potatoholics zijn mensen die echt hélemaal weg zijn van aardappelen. Ze staan ermee op, gaan ermee slapen en staan zelfs ’s nachts op om de restjes binnen te spelen. De oplossing hiervoor: een job bij Agristo. Men maakte hiervoor vier hilarische filmpjes.