Some watch TV. Telenet en TBWA play more

Crea / News

Play MoreVanaf 16 december brengt Play More van Telenet nog meer dan voorheen entertainment van wereldklasse (zie ons eerder bericht hierover).. Hoog tijd dus voor een nieuw design en een televisiespot - van TBWA - die beklijft en bijblijft.

Play More brengt z’n worldclass entertainment vanaf nu op 2 exclusieve kanalen. Zo vind je op Play More Series de meest recente en strafste series én kijk je live met de VS naar de allernieuwste HBO-afleveringen. Op Play More Cinema wordt dan weer elke dag een tv-première gezet en op zaterdag een heuse blockbuster. Maar je kan je ook laten gidsen door vier nieuwe themakanalen of door tips van Erik Van Looy en Lieven Trio. En met de functie ‘Mijn TV’ pik je aan waar je gestopt bent, op welk scherm ook.

Yep, met Play More doe je meer dan alleen maar tv-kijken. Je kan er je elke dag verliezen in de strafste verhalen. Verhalen die beklijven en bijblijven. Met personages, decors, intriges, dialogen en plotwendingen die zich in je hoofd nestelen en er blijven wonen. Dat werd meteen ook het uitgangspunt voor de nieuwe tv-spot van Play More. In ‘The Runner’ zien we een man lopen, doorheen de donkere straten van de stad. In alledaagse dingen ziet hij scènes uit films en series… De spot wordt afgesloten met ‘SOME WATCH TV. I PLAY MORE.’.

De regie was in handen van Joe Van Houtteghem, die er een cinematografische parel van maakte. De spot is vanaf 16/12 te zien op televisie.

Credits

Client: Telenet

Contact: Sylvie Verbruggen, Ils Neuts, Inge Van Der Haegen, Jorgen Vranken

Agency: TBWA Brussel

CD: Jan Macken

AD & Copy: Tony Naudts-Ducene, Paul Van Oevelen, Peter Souter, Chiara De Decker, Greg van Buggenhout.

Account Team: Jochen De Greef, Virginie Hayet

Strategy: Bert Denis, Gunther Van Lany

Design: Hendrik Everaerts, Estelle Vanduynslaeger, Vincent De Boeck

Tv Producers Saké: Mieke Vandewalle, Cindy De Mooter

Director: Joe Vanhoutteghem

Executive Producer: Eurydice Gysel

Producer: Lander Engels

DOP: Menno Mans

Post Production Company: Czar & Sake

Editor: Dieter Diependaele

VFX projection operators: Stijn Van Assche, Robin De Praetere

VFX projection dragon: Jan Snoekx - Xiola

Online editor: Enzo Piccinato

Grading: Joost Van Kerckhove

Music: Tim Vanhamel

Sound: Jan Pollet

Mediabuying PhD: David Driesmans