Soubry en Havas Village smaken naar samen

Soubry

Crea / News

SoubryEen van de adverteerders die voor het geïntegreerde aanbod van strategie, creatie en media aankoop van Havas Village vielen is de Belgische pastagigant Soubry.

Gedelegeerd bestuurder Michel Soubry was in eerste instantie vooral gecharmeerd door de food expertise op Belgische merken en het gemak van één huis waarbinnen hij alle communicatie experten kon terugvinden. "Ik ben al een aantal keer zeer aangenaam verrast door de snelle geïntegreerde aanpak, van strategische workshop tot het juist aanvoelen van ons merk en de creatieve vertaling ervan. Soubry moet meer ‘beleefd’ worden door de Belgische consument," aldus een tevreden Michel Soubry.

"Het is voor een merk als Soubry heel belangrijk om terug aansluiting te vinden met een jongere doelgroep zonder de huidige kopers van zich te vervreemden. In een stevige PL-markt, gaat het erom emotioneel merkkapitaal op te bouwen. On top lanceerde Soubry onlangs enkele geweldige innovaties met haver- en speltpasta, dus ook qua productaanbod is er nieuws,” aldus Havas Account Director Ellen Sonck.

Vanaf 6 maart maakt Soubry zijn come back met een frisse televisiespot en online video waar het enthousiasme vanaf spat. Het is een korte love-story waarin een meisje een sliert spaghetti opslurpt die haar doorheen de hele stad meetrekt en aflevert bij een knappe jongeman met wie er 'Lady & de Vagebond'-gewijs gekust wordt. Want "Soubry smaakt naar samen" zo leert ons de nieuwe slogan.

"Die nieuwe positionering wordt natuurlijk ook doorgetrokken in een frisse Social Media & influencers aanpak en een gloednieuwe website die binnenkort wordt gelanceerd," aldus Ellen Sonck. De creatie is onder leiding van Bouke Zoete. De spot werd gerealiseerd door Toon Aerts voor Czar.