Special Olympics-atleet draait plaatjes op NRJ

Media / News

Vanaf vandaag is DJ Jack Amai M’n Klak, beter bekend als SOB-atleet en Down The Roader Jaimie Van Kerschaver, vaste gast-dj bij NRJ. Eén keer per maand draait hij daar een paar van zijn beste platen tijdens NRJ Squad, het programma gepresenteerd door Michaël Joossens. Samen bezorgen ze de luisteraars een kickstart van hun weekend.

Special Olympics Belgium (SOB) is de olympische organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking. Hun doel is om de duurzame inclusie van mensen met een (verstandelijke) beperking in België te bevorderen op en naast het sportterrein. Radiozender NRJ werkt graag mee aan deze doelstelling door DJ Jack Amai M’n Klak vanaf vandaag als nieuwe NRJ-dj te lanceren. Hij zal de radiozender onveilig maken met goede platen op 29 april, 27 mei en 24 juni. Jamie heeft al ervaring opgedaan op verschillende radiozenders en ook als vaste dj tijdens de twee voorbije edities van de Special Olympics Belgium Virtuele Spelen.

Iedere laatste vrijdag van de maand duikt DJ Jack Amai M’n Klak de studio van NRJ in. Zijn vaste dj-partner van dienst is Michaël Goossens tijdens NRJ Squad van 16u tot 19u waartussen hij enkele nummers zal draaien. De radiozender maakt geen onderscheid en laat valide personen hand in hand samenwerken met mensen met een beperking, hetgeen volledig past binnen het Play Unified-principe van Special Olympics.