Sportsponsors en professionals delen expertise

SponsorLive

Agenda / News

logo
Op 14 januari 2016 vindt in het Plaza Hotel te Brussel, in aanloop naar de tweede editie van de Belgian Sponsorship Awards, SponsorLive plaats. Internationale en nationale sponsors delen op deze conferentie hun kennis en expertise terwijl professionals de kans krijgen om met elkaar in debat te treden en de nieuwste trends in het snel evoluerende sponsorlandschap te ontdekken.
“We hebben SponsorLive opgestart om een platform te creëren voor een echt debat over sponsoring in België,” vertelt Andy Hancock van VAAV Communication. “De conferentie is een natuurlijke uitloper van de Belgian Sponsorship Awards aangezien ze merken, rechtenhouders en agentschappen de kans geeft om rechtstreeks met elkaar in gesprek te treden. Bovendien hebben we een aantal belangrijke sprekers aangetrokken, wat het event een must maakt voor iedereen uit het sponsorlandschap en de communicatiewereld.”
SponsorLive is de eerste conferentie in zijn soort in België en zal plaatsvinden op 14 januari 2016 in het Plaza Hotel in Brussel. Vooraleer de Belgian Sponsorship Awards ’s avonds van start gaan, krijgen professionals van beide kanten van het sponsorlandschap er te debatteren en leerrijke ervaringen en kennis uit te wisselen. Voor meer informatie, zoals het volledige programma, klikt u hier.