srprs.me verrast met nieuwe look

Communication / Crea / News

srprs.mesrprs.me kreeg deze nacht een nieuwe website en een nieuw logo. Daarmee wil het verrassingsreisbureau meer inspelen op de noden van de reizigers. En om dat te vieren lieten 10 Vlamingen het nieuwe logo vereeuwigen op hun lichaam.
Bij verrassingsreisbureau srprs.me krijgen reizigers hun reisbestemming pas op de luchthaven of onderweg te horen. In 2014 was srprs.me een startup, intussen heeft het blind break reisbureau al zo'n 12.000 Belgen ongedwongen laten reizen. Na vier jaar schakelt srprs.me een niveau hoger. De reizigers kunnen voortaan aangeven of ze liever reizen met het vliegtuig of met hun eigen wagen, en of ze liever in een hostel of een (luxe) hotel slapen en eventueel zelfs welke richting ze uitwillen. De bestemming blijft geheim. Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd of budget, terecht bij het reisbureau.
srprs.meBij een nieuw verhaal hoort een nieuw logo. srprs.me kiest voor een hoed, waar je 'in kan springen' zonder te weten waar je zal uitkomen. Het nieuwe logo vat de filosofie van srprs.me samen: waag de sprong en je ziet wel waar je uitkomt. Het reisbureau krijgt ook een vernieuwde website, waarop de reiziger zijn voorkeuren kan aangeven en hij nog meer centraal staat. Zo kan elke reiziger op de nieuwe website foto's van zijn trip uploaden. srprs.me zal met deze authentieke reisfoto's naar de buitenwereld communiceren, steeds met vermelding van de reiziger in de foto. En die liefde is wederzijds: tien mensen lieten het nieuwe logo van srprs.me op hun lichaam tatoeëren, zonder dat ze op voorhand hadden gezien. Tattoo artiest van dienst was Allison Scott, vrouw van srprs.me ambassadeur Sean Dhondt.
srprs.me