Starsky, Amplo en MASTR duiden het wetgevend kader voor influencers

Agenda / Media / News

  • 09/12/2022 19:00
  • Starsky Club Markt 10 1840 Londerzeel

Op vrijdag 9 december om 19u organiseert Starsky, het netwerk van celebrity- en TikTok-influencers, in samenwerking met Amplo en MASTR een seminarie omtrent het nieuwe wetgevend kader voor influencers.

"Er is heel wat te doen omtrent het wetgevend kader voor influencers. Omdat de komst van de nieuwe richtlijnen soms voor verwarring zorgt en vele vragen oproept, organiseren wij dit seminarie gericht op influencers. We geven een duidelijk overzicht over de nieuwe situatie.  We slaan daarvoor de handen in mekaar met MASTR en met Amplo," vertelt Kristiaan Cloots, founder van Starsky.

Mathieu Santy, co-founder van Mastr.be, zal een uiteenzetting geven over alle veranderingen en over alle nieuwigheden in het wetgevend kader. Tara Beutels, commercial consultant bij Amplo.be, zal het hebben over alle mogelijke vormen van verloningen voor content creators en vertelt hoe men administratief met alles in regel kan zijn. Ze licht toe dat er naast zelfstandigheid ook nog andere opties zijn.

Het seminarie is interactief en er zal veel ruimte zijn voor vraag & antwoord. Aanwezig zijn kan enkel door registratie via deze link. Het interactieve seminarie wordt aansluitend gevolgd door een Christmas Happening met live optredens en DJ’s en met een door celebrities en influencers gesigneerde kerstballenverkoop ten voordele van ‘De Warmste Week’.