Stefaan Degand maakt zich druk voor POM

Crea / News

Acteur Stefaan Degand heeft een niet mis te verstane boodschap voor iedereen die facturen verstuurt. In een videoboodschap uit hij zijn ongenoegen over bedrijven die (nog) geen QR-betaalcode of betaalknop op hun facturen zetten. Een reclamestunt van betaalservice POM.

“Een factuur betalen met zo’n QR-code of betaalknop is immers poepsimpel,” aldus acteur Stefaan Degand. “Ik had vroeger echt een bloedhekel aan facturen betalen, maar sinds ik POM ken, vind ik het ongelooflijk om een factuur te ontvangen. Ik scan de POM QR-code gewoon met de camera van mijn smartphone of met mijn bankapp, moet nooit meer die ellendige verschrikkelijke mededelingen invullen en van dat gedoe … En ik kan ook niet meer naar de verkeerde rekening sturen!”

POM ontwikkelt betaaloplossingen om de verwerking van facturen te vereenvoudigen, zowel voor de verzender als de ontvanger. POM heeft klanten in uiteenlopende sectoren gaande van energiebedrijven tot overheden, ziekenhuizen, sociale verzekeringsfondsen, verzekeraars, scholen en sportclubs. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en is 100% made in Belgium.