Stelt Marc Wilmots Panini op als rechtsachter?

Derde album Panini

Marketing / News / Retail

Derde album Panini

Na het succes van de eerste twee Panini-albums, dat van de Rode Duivels op weg naar Rio van 2014 en het album #TousEnsemble uit 2015, verschijnt op 6 april het langverwachte derde album. #TOUSENFRANCE is twee keer zo dik en nog exclusiever dan zijn voorgangers. Het derde Panini-album zit boordevol gevarieerde informatie en is ook nog eens veel interactiever. Het benut bovendien op een slimme manier alle technologische mogelijkheden van de toegevoegde realiteit.

Derde album Panini 2

Het Panin-album #TOUSENFRANCE kreeg een elegante cover in karton, en een dynamische lay-out met mooie foto’s. Vanaf 6 april is dit op-en-top verzamelalbum exclusief te koop bij Carrefour. Het album bestaat uit 70 pagina’s en is daarmee twee keer dikker dan de vorige edities. Maar dat is niet het enige wat dit album zo onweerstaanbaar maakt. Boven op de uitgebreide informatie die je erin terugvindt, ontdek je ook virtuele inhoud - die zowel boeiend als speels is. Vorig jaar begon Carrefour al met augmented reality, maar nu spreidt het die uit over het hele album. Zo wordt de lezer echt in de actie ondergedompeld. Via de gebruiksvriendelijke app Panini Carrefour BRD 2016 kan iedereen voluit genieten van de augmented reality. De app is beschikbaar voor smartphones en tablets met Android en voor de iOS.

Derde album Panini 3

Tot slot pakt Panini uit met een wedstrijd die de droom van iedere fan misschien in vervulling laat gaan: je sporthelden in levenden lijve ontmoeten. Deze uitzonderlijke wedstrijd vindt plaats van 6 april tot 28 juni. Het principe is eenvoudig. Om deel te nemen, ga je naar de website levevoetbal.be en geef je een unieke code in. Die vind je op bepaalde stickers die lukraak over alle pakjes zijn verspreid. Zo maak je kans op een meet & greet met de Duivels, tickets voor de wedstrijd tussen België en Bosnië-Herzegovina op 7 oktober 2016,gesigneerde shirts of een van de talloze andere prijzen. De wedstrijd krijgt ook een plaatsje op de Facebook-pagina’s van de drie merken van Carrefour (Hypermarkten Carrefour, Market en Express) en LeveVoetbal.

Derde album Panini 4