Stem mee voor je nieuwe Mini Family-model met The Marcom Engine

Crea / News

De eerste modellen van de New Mini Family, die de vijfde generatie van het merk Mini inluiden, staan nu in de showroom. Na een grootse lancering in België en Luxemburg loopt het enthousiasme verder op nu die modellen verkrijgbaar zijn.

In mei en juni organiseren Mini-dealers in het hele land het “New Mini Family Weekend”, waarbij klanten de eerste beschikbare modellen van de New Mini Family kunnen ontdekken en een proefrit kunnen maken. Die events zijn een kans om de nieuwe Mini Countryman (A bigger dose of Mini-ness) en Mini Cooper (The original reborn) te ervaren. Beide modellen beloven een kartgevoel en zijn zowel verkrijgbaar in een benzineversie als volledig elektrisch.

Om de lancering te vieren, heeft The Marcom Engine — de strategische samenwerking tussen Serviceplan Group, Media.Monks en Berylls — een campagne ontwikkeld. De boodschap luidt “Stem voor de nieuwe Mini countryman/ Mini cooper”. Die volledig geïntegreerde campagne is ontwikkeld in samenwerking met offline mediapartner Dentsu. De campagne beslaat verschillende kanalen, waaronder sociale media, digitale media, print, radio, OOH big format en een uitgebreid 2m2-netwerk.

Als ludieke knipoog naar de verkiezingen moedigt Mini klanten aan om hun stem uit te brengen op hun favoriete Mini-model. Via specifieke mediakanalen kunnen kiezers deelnemen aan polls om hun favoriete Mini Countryman of Mini Cooper te steunen.

Credits: 

Agency : The Marcom Engine (Serviceplan, Media.Monks and Berylls)

Brand: MINI Client: MINI BELUX

Contact: Stijn Vermeulen, Saschia De Rudder, Céline Deplasse, Babette Gogne

Campaign Title: MINI Test Drive campaign

Account team: Aurora Casiraghi (Media.Monks), Silvan Schreuder (Media.Monks), Benoit Leveque (TME) Copywriting: Wim Provoost

Digital Project Management: Aurora Casiraghi, Alexander Strobbe

Social Media Project Manager: Monica Monte

Digital Agency: Plan.Net

CRM Project Manager: Anouk Wijnants

Campaign Manager: Ward Pardon

Digital Media Agency: Mediaplus

Connection Planner: Robin Gérondal, Axelle Raquet

Offline Media agency: dentsu

OOH agency: dentsu

OOH director : Hélène Bairiot

Communication director : Caroline Crispeels

Communication consultant : Houda Fettaka