Stemt u ook Wim?

Wim Jansen (JCDecaux)

Awards / News / People

Wim Jansen (JCDecaux)Wim Jansen, algemeen directeur van JCDecaux België & Luxembourg, werd genomineerd voor de verkiezing 2016 van The Entrepreneur Awards of the Year, in de categorie CEO Nederlandstalig.

Hiermee heeft hij alle kansen om verkozen te worden als Young Top Manager of the Year 2016. Dit initiatief vanuit de zakenwereld wenst hulde te brengen aan managers die de moed hebben getoond om het risico van een grotere verantwoordelijkheid in een bestaand bedrijf op te nemen en het bedrijf te hebben uitgebouwd op exemplarische manier over meerdere jaren.  De initiatiefnemers willen hiermee innovatieve praktijken op alle gebieden van het bedrijfsbeheer in de schijnwerpers plaatsen evenzeer als het belang van ethisch verantwoord ondernemen.
"Wim Jansen & zijn team hebben de afgelopen jaren JCDecaux uitgebouwd tot de nr 1 in de categorie, dit was enkel mogelijk dank zij uw enthousiasme en steun voor onze producten! Welgemeend dank u hiervoor," zo meldt JCDecaux in een bericht dat meteen ook oproept om mee te stemmen. Aan deze award gaat namelijk een publieksstemming vooraf. De publieksstemming voor deze prestigieuze prijs startte op 25 maart en loopt tot
6 mei. Op 14 april zal Wim Jansen zich voor een professionele jury verdedigen. Het uiteindelijke resultaat weten we op de avond van 12 mei 2016. Het uitbrengen van uw stem kan op de websites http://youngtopmanager.com en http://theentrepreneurawards.net, waar u de dossiers van de genomineerden en een online poll kunt terugvinden.