Sterren schitteren in Cannes

Gwyneth Paltrow

Agenda / Awards / Crea / News

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (Foto door Layne Murdoch Jr./Getty Images)

Het Cannes Lions International Festival of Creativity, alom gekend als de Cannes Lions, stellen het volledige programma voor. De editie van 2016 loopt van 18 tot en met 25 juni en schittert van de sterren en sterretjes. Filmmaker en meervoudig Oscarwinnaar Oliver Stone doet zijn visies over film, cultuur en politiek uit de doeken. Illusionist David Copperfield tast de delicate grens tussen authenticiteit en commercialisering af. Actrice, zangeres en foodie Gwyneth Paltrow beantwoordt harde vragen van Stephen Sackur, gastheer van HARDtalk op de BBC. Documentairemaakster Jennifer Siebel Newsom deelt haar ideeën over de snel veranderen de definitie van mannelijkheid. CNN-presentator Anthony Bourdain licht toe wat nodig is om verhalen te vertellen die de hele gamma van menselijke gevoelens bespelen. Spike Jonze, co-president van Viceland, licht toe hoe content te ontwikkelen die relevant is voor jonge doelgroepen.

Oliver Stone

Oliver Stone

De organisatoren van de Cannes Lions lanceren dit jaar Lions Entertainment. Daar vertelt Martin Campbell, beroemd als regisseur van de Bond-films Golden Eye en Casino Royale, over zijn ervaringen als filmmaker en als partner van merken. Komen verder nog aan het woord: acteur, producer en zakenman Channing Tatum, actrice, scenariste en producente Mindy Kaling, en professioneel worstelaar John Cena - samen met Stephanie McMahon, chief strategy officer van de ter zake gespecialiseerde onderneming WWE.

David Copperfield

David Copperfield

Dit is natuurlijk niet de volledige opsomming van de sprekers van de Cannes Lions voor dit jaar. Nieuwsgierig? Via deze link vindt u het volledige programma van het Cannes Lions International Festival of Creativity.