Steven Renders aan de persen bij Roularta Printing

News / People

Vanaf 1 september 2020 start Steven Renders binnen Roularta Printing. Hij zal William Metsu tegen eind 2020 opvolgen als algemeen directeur van Roularta Printing en dus de verantwoordelijkheid voor de drukkerij- en premedia-afdeling op zich nemen. William Metsu, die na een carrière van 37 jaar bij Roularta Media Group met pensioen gaat, blijft tot eind 2020 binnen Roularta Printing verantwoordelijk om een goede overdracht te verzekeren en een aantal specifieke projecten verder te begeleiden. Renders zal ook bijgestaan worden door Peter Leroy, productiemanager van Roularta Printing.

“Ik kijk met veel enthousiasme ernaar uit om samen met het team van Roularta Printing bij te dragen aan de verdere uitbouw van de grootste offsetdrukkerij van België,” zegt Steven Renders. “Het is mij een groot genoegen om nog enkele maanden nauw samen te werken met William die zijn indrukwekkende know-how en ruime ervaring met mij zal delen.”

Steven Renders is Master in Toegepaste Economische Wetenschappen (RUG). Hij begon zijn loopbaan bij Vlerick Management School als assistent professor en docent. Vervolgens ging hij aan de slag bij Stow International, eerst als CFO en nadien als COO. Sinds 2012 was hij actief als CEO van Lapauw International.

Roularta Printing in Roeselare realiseert kranten, tijdschriften en catalogi voor de Belgische en de buitenlandse markt: 50% voor de eigen titels van Roularta Media Group en 50% voor externe opdrachtgevers. Roularta Printing realiseert met circa 400 medewerkers een omzet van 80 miljoen euro.