Steylaerts blijft in het veld

steylaertspbbksite

Marketing / News

Patrick Steylaerts Bart WellensIn het afgelopen veldritseizoen kreeg het nieuwe team Steylaerts-Verona van debuterend ploegleider Bart Wellens heel wat aandacht. Hoofdsponsor Steylaerts besliste dan ook om het contract met twee seizoenen te verlengen.  De specialist in tegels en badkamerrenovaties met showrooms in Berlaar en Temse blijft zo minstens tot en met seizoen 2018-2019 actief in het veldrijden. CEO Patrick Steylaerts: ”Onze renners Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Braam Merlier zorgden haast wekelijks voor de nodige mediabelangstelling met hun goede prestaties. En ook Bart Wellens was natuurlijk niet uit de pers weg te branden. We hebben dan ook niet lang moeten nadenken over de verlenging van onze overeenkomst.”

Het bescheiden team deed het in zijn debuutseizoen  niet slecht met tal van podiumplaatsen en zelfs heel wat overwinningen. Als kers op de taart werden Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch en Marcel Meisen elk voor hun land geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Luxemburg.steylaertspbbksite

 

“Het veldrijden draagt op een positieve manier bij tot de algemene merkbekendheid van Steylaerts in heel Vlaanderen,” aldus nog Patrick Steylaerts, “We zijn ook zeer tevreden over de samenwerking met Bart en de renners. Het was echt een bijzonder aangename kennismaking met de cyclocross.”

En ploegleider Bart Wellens is uiteraard een tevreden man: “De renners en ikzelf hebben er alvast veel zin in en zijn erg blij dat wij met Steylaerts een stabiele partner op lange termijn gevonden hebben.”