Steylaerts sponsort nieuw team Bart Wellens

SteylaertsenBartWellens

Communication / News

Het veldrijden blijft interessant voor sponsors die een stap voorui willen zetten op het vlak van naambekendheid. De voorbije week gonsde het van de geruchten rond Bart Wellens. Na enkele opgemerkte en mysterieuze tweets van de sympathieke kempenzoon heeft de ex-veldrijder vandaag meer duidelijkheid verschaft. Bart Wellens maakt na heel wat speculatie zijn comeback in het veldrijden. Hij wordt de ploegleider bij de nieuwe veldritploeg van Steylaerts Tegels en Badkamerrenovatie uit Berlaar.

De grootste namen in zijn team zullen Gianni Vermeersch en Maud Kaptheijns worden. Gianni Vermeersch, met een selectie voor het WK 2015 en een 8ste plaats op het BK in 2015 wil dit jaar zijn grote doorbraak realiseren en terug aanknopen met de top. Maud Kaptheijns veroverde recent nog de 3de plaats op het WK bij de vrouwen onder de 23 en staat ook zij voor het jaar van de doorbraak.

Steylaerts Cycloteam wil dit seizoen de absolute challenger worden in het mannen- en in het vrouwenveldrijden. Op dit ogenblik wordt nog onderhandeld met nieuwe namen om de ploeg te versterken. De fans zullen vooral opnieuw kunnen smullen van een herboren tweestrijd tussen Bart Wellens en zijn eeuwige rivaal Sven Nys, die dit jaar als ploegleider zal aantreden voor Telenet-Fidea. Hopelijk krijgen de liefhebbers opnieuw het sportieve vuurwerk van weleer te zien…

Steylaerts is trots om deel uit te maken van de comeback van Bart Wellens in het veldrijden en hoopt op deze manier de naamsbekendheid in Vlaanderen nog te versterken. Het Berlaarse bedrijf, al jarenlang het Belgische nummer één in zijn sector (bron: Trends top 100.000), richt zich naast de tegelverkoop voornamelijk op badkamerrenovaties en stelt meer dan 80 mensen te werk. De sterke groei van dit familiebedrijf zal deze zomer nog extra kracht worden bij gezet met de opening van een nieuwe toonzaal te Temse, waar het gekende Troubleyn Tegels momenteel omgebouwd wordt  tot een Steylaerts-showroom.  Dit jaar verwacht Steylaerts een jaaromzet ruim 30 miljoen euro.