Streamz gaat op zoek naar de volgende grote Vlaamse influencer

Media / News

Streamz is bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe reeks waarbij ze op zoek gaan naar V/M/X die op social media willen doorbreken als content creator. Iedereen die de volgende Vlaamse influencer wil worden, kan zich vanaf nu inschrijven. De geselecteerde kandidaten gaan de uitdaging aan om in zes maanden tijd viraal te gaan. Hun ontwikkeling tot influencer zal je kunnen volgen in de serie 'Ik Ga Viraal', later exclusief te zien op Streamz.

De voorwaarden om mee te doen aan deze nieuwe zoektocht van Streamz zijn simpel: je moet 18 jaar of ouder zijn en een bekende YouTuber, Tiktokker of influencer willen worden. De Vlaamse streamingdienst gaat op zoek naar de ruwe diamant die alles in huis heeft om door te breken als content creator. Zangers, dansers, make-up artists, banketbakkers of komische genieën, iedereen mag zich inschrijven. Alles kan, zolang de ambitie er is om internationaal door te breken op social media.

Wie uiteindelijk geselecteerd wordt, zal zes maanden lang begeleid worden door experten in het vak: de grootste Vlaamse influencers, fotografen, make-up artists en anderen zullen de kandidaten coachen om het beste van zichzelf te geven op social media en duizenden volgers dagelijks te voorzien van leuke content.

Aanmelden kan vanaf vandaag. De serie 'Ik ga Viraal' wordt gemaakt door productiehuis Het Konijn en zal in 2023 exclusief te zien zijn op Streamz.