Studio Brussel gaat hard met Alex Agnew

Stubru-Agnew

Crea / News

Stubru-AgnewGisteren, paasmaandag 28 maar, nam komiek en zanger Alex Agnew naar (sinds 2009) jaarlijkse gewoonte even Studio Brussel over voor het hardere werk. Van 18u tot middernacht presenteerde hij De Zwaarste Lijst met daarin 66 loeiharde platen door luisteraars geselecteerd. DDB Brussels liet de rocker al een eerste keer los in de biblibotheek.

Om het Studio Brussel-publiek klaar te stomen voor het hardere werk, volgde DDB de rocker al een keer in het geanimeerde dagelijkse leven. Zo blijkt vooral een bibliotheekbezoek voor Agnew – als hevig metalfan – niet meteen evident. Kijkt u zelf maar.

Naast een televisiespot die ook online zal te zien zijn, werd er eveneens een content-reeks opgenomen voor de sociale kanalen van de zender. De Zwaarste Lijst wordt bepaald door luisteraars van Studio Brussel die een eigen top drie kunnen samenstellen. Wie stemt, maakt kans op een combi-vipticket voor Graspop met verblijf in de Metal Town. Alex koos alvast voor Ace of Spades van de betreurde frontman van Motörhead, Lemmy, als zijn nummer 1.

 

Credits

Klant: Jan Van Biesen, Gunther Van Acker

Creative directors: Peter Ampe, Odin Saillé

Creative team: Rich Chiggaz

Account team: Francis Lippens, Kirsten Vanderbeke, Romy Vierhouten

TV Producer: Brigitte Verduyckt

PR: Kenn Van Lijsebeth

Production house: Shadowplayfilms / The Breakfast Club