Studio Brussel maakt YouTube-reeks over seks

Media / News

FlowjobOp woensdag 4 september lanceert Studio Brussel Flowjob’, een vijfdelige YouTube-reeks over seks. Instagram-fenomeen Flo Windey neemt geen blad voor de mond en praat met bekende en onbekende gesprekspartners vrijuit over hun seksleven. Met verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Iedereen heeft namelijk onzekerheden en vragen, maar ook ervaringen: goede én slechte.
Flo Windey is al jaren geboeid door het onderwerp. Afgelopen zomer vroeg ze aan haar volgers op Instagram welke vragen zij hebben over seks. Haar inbox werd gebombardeerd. In deze nieuwe reeks gaat Flo, samen met wisselende gasten, op zoek naar antwoorden. De reeks is eerlijk en openhartig, maar geeft tegelijk ook een relativerend inzicht in het seksleven van jonge mensen. Alles vertrekt vanuit de interesse en nieuwsgierigheid van Windey. Ze brengt meningen, ervaringen en anekdotes van andere jongeren samen. Studio Brussel wil op die manier bijdragen aan het open debat over op het eerste zicht moeilijke thema's.
Naast de videoreeks gaat Studio Brussel ook op zijn andere kanalen aandacht besteden aan de onderwerpen uit Flowjob’. Er is wekelijkse zendtijd op de radio, maar er komt ook een online artikelenreeks die de besproken onderwerpen diepgravender toelicht. Studio Brussel werkt hiervoor samen met WAT WAT, een organisatie die jongeren van 11 tot 24 jaar in hun identiteitsontwikkeling ondersteunt. WAT WAT zal ook op haar eigen kanalen aandacht besteden aan de onderwerpen die in Flowjob aangeraakt worden. Daarnaast zullen ze actief in gesprek gaan met de kijkers van Flowjob’ op de sociale media-kanalen van Studio Brussel. De centrale gast in de eerste aflevering op woensdag 4 september is Julie Van den Steen.